Vi kom på 2. plass i Tours!

Vi kom på 2. plass i klassen for like stemmer i konkurransen «Florilége Vocal de Tours». Koret ble tildelt 3.-premie.

Koret som vant klassen, Vox Cordis fra Arezzo i Italia, fikk tildelt 2.-premie

Konkurransen i Tours er en internasjonal konkurranse med svært høyt nivå, og vi er stolte og glade over å fått en plassering.

Koret ble også valgt ut til deltakelse i «Grand Prix de la Ville de Tours», en finalerunde hvor de fem korene med best opptredener gjennom hele helgen kjempet om førsteplassen og kvalifisering til europeisk grand prix i korsang i 2014. Det var en ære for koret å bli kvalifisert til Grand Prix, og vi koste oss på konserten. Koret har fått gode tilbakemeldinger fra publikum og dommere, og turen til Tours har vært en super opplevelse.

I september blir det fransk konsert med blant annet Messe Basse av Fauré, Litanies a la Vièrge Noire av Poulenc og Soleils 1, 2 og 3 av Patrick Burgan som koret hadde med seg til Tours, i Høvik kirke.

0 comments

The comments are closed