Bærum Vokalensemble søker ny dirigent

Etter ti år slutter vår dirigent. Bærum Vokalensemble søker derfor etter en ny dirigent som har innsatsvilje, kunnskap og engasjement til å ta med seg koret til et nytt og spennende nivå.

Bærum Vokalensemble er et ambisiøst damekor med målsetning om å formidle og fremføre kormusikk av høy musikalsk og kunstnerisk kvalitet. Koret øver i Høvik kirke i Bærum.

Bærum Vokalensemble har erfaring med et variert repertoar, og ønsker å jobbe videre med musikk fra ulike epoker, land og sjangere. Vi har hatt mellom 2-4 konserter i året, samt oppdrag og konkurranser. Koret har vunnet flere priser i konkurranser i inn- og utland.

For tiden består koret av 15 damer i alderen 20-35 år, men tar sikte på å øke medlemstallet til 20-22. Koret er veldrevet og har et godt fungerende styre. I 2014 fyller koret 30 år og skal ha jubileumskonsert 1. juni, med blant annet fremføring av et bestillingsverk av Torbjørn Dyrud.

– Egenskaper

Vi ønsker oss en engasjert og ambisiøs dirigent med tid til å prioritere koret, og med ønske om og vilje til å utvikle koret videre.

 

– Kvalifikasjoner (erfaring/utdannelse)

Vi søker deg som er utdannet musiker, har utdannelse i korledelse eller tilsvarende realkompetanse. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Aktuelle søkere vil bli kontaktet for intervju og prøvedirigering. Vi ønsker at dirigenten skal bidra i repertoarvalg, og ta aktivt del i planleggingen av korets aktiviteter.

 

– Vi tilbyr:

Et velfungerende og etablert kor med godt miljø, hyggelige øvelser og ivrige sangere.

Betingelser og lønn etter avtale.

Søknadsfrist og oppstart: Snarest.

Søknad og CV sendes til marivokalensemble@gmail.com

 

Ved spørsmål om stillingen, kontakt:

styreleder Mari J. Müller

92620485 / marivokalensemble@gmail.com

 

0 comments

The comments are closed